Söndagskväll

Det är söndagskväll och jag (Elias) sitter i Lofsdalen på deras restaurang HoVärken. här sitter jag å skriver lite skolrapporter och SWOT analyser över anläggningen. En SWOT analys är en metod att få ner en anläggnings styrkor, svagheter, möjligheter och hot på papper för att kunna framställa detta i bl.a. utvecklingssyfte.
En hamburgertallrik mättare och en mysig stund med soft musik senare sitter man å funderar lite på veckan som varit och dem som kommer.

Idag har varit en lugn dag på skadefronten i Lofsdalen. Jag har tillbringat lite tid i liften, mekat och underhållit (skruvat och städat). Ser ut som att jag ska jobba som ensam pistör här på fredag och lördag som kommer nu nästa vecka så att mina kollegor Henny och Daniel kan ta det lite ledigt efter sportlovsveckorna.

Vecka 12 ska vi iväg några i klassen på äventyr. Vi ska till Marocko och bestiga deras högsta berg Jbel Toubkal som är 4167 m.ö.h . och bl.a. surfa och klättra en hel del.
Detta kommer vi göra tillsammans med Nicklas Lautakoski, äventyrare, entreprenör och ägare av Tusenprocent Lautakoski. Han är en ypperlig guide som bedriver guidade turer bl.a. till Kilimanjaro och Kebnekaise.
Hans närmaste expedition släppte han offentligt ganska nyligen, så följ med honom och hans kamrater på deras äventyr genom Madagaskars djungel.

Jag kommer fram till det dagligen under utbildningen att jag uppskattar mitt liv och min tillvaro. Och jag önskar att alla ni också kan gör det. Men jag vill gärna uppmana er att ta er ut i vår underbara natur och ta er en titt på vilket underverk det är och njut av det. En promenad eller en skidtur är bara runt husknuten eller en kort bilfärd bort.

Följ oss gärna här på bloggen eller på vår facebook sida kbkadventures .

Snart kommer mer spännande bilder och inlägg om Marocko.

Stay Tuned for more!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »