NOLS SCANDINAVIAN BACKPACKING 30 DAYS IIT

HI Everybody! Hej Allihopa!

Nu sitter jag färdig packad och taggad för att sova sista natten i säng på 30 dygn.

Grejen är, att jag imorgon ska ut på en 30 dagars expedition med 11 stycken studenter och tre ytterligare instruktörer utöver mig själv. Det kommer bli superkul!

Alla snackar Engelska så det kommer bli mycket lärorikt framförallt språkligt men det kommer bli mycket spännande att få se hur de jobbar på NOLS (National Outdoor Leadership School). So far so good, och mitt instruktörs team är mycket trevliga och vettiga.

Jag är ganska dålig på att ta bilder , men ska verkligen försöka, för miljön här uppe vid Katterjokk/Riksgränsen är sjukt fin. De bilder jag tar kommer komma upp i ett nytt blogginlägg när jag kommer hem.

 

Men Tills dess får ni ta hand om er!

Frid med er

Elias

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »