Keep on working

Ja då närmar sig slutet av Januari. Det har inte tagit lång tid att komma hit, eller, tiden går fort när man har roligt.

Nu sitter jag på Hyttan Restaurang och Bar i Säfsen som jag brukar när jag jobbar med företaget, boken och övriga projekt.
Många projekt är på gång och det känns att man är på väg någonstans, jag har svårt att sitta still.

I backen är jag sysselsatt, våra gäster gör sig illa, snön lägger sig och liftar krånglar. Men jag kan inte tänka mig en trevligare anläggning att vare sig jobba i eller besöka på sin semester. Jag kan ha ett av historiens roligaste jobb.

Boken Jobbar vi på för fullt, Nicklas är i Tanzania och sen ska han iväg igen direkt så nu är det jag som för tillfället styr skutan med Oerhörd hjälp av förlaget och Gabriella Ekström! Stor eloge till henne.
Sen vill jag också rikta ett stoort tack redan nu till Theres Johansson som har hjälpt mig massor med min text till boken.

Ta hand om er ! så Hörs vi!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »